Apple pregătește un pico-proiector pentru iPhone, iPad, Mac... să fie acesta rostul domeniului applepico.com?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.213 ori
<b>Apple pregătește un pico-proiector pentru iPhone, iPad, Mac... să fie acesta rostul domeniului applepico.com?</b>Cu o săptămână în urmă aflam că Apple a înregistrat domeniul applepico.com și la acel moment ne-am gândit imediat la un iPhone nano sau eventual la un nou iPod Touch de dimensiuni reduse. Totuși, se pare că gigantul din Cupertino...

Cu o săptămână în urmă aflam că Apple a înregistrat domeniul applepico.com și la acel moment ne-am gândit imediat la un iPhone nano sau eventual la un nou iPod Touch de dimensiuni reduse. Totuși, se pare că gigantul din Cupertino intenționează să folosească brandingul "pico" pentru un proiector compatibil cu produsele sale.

Ca de obicei există și un brevet asociat, care descrie un accesoriu de tip pico proiector, care poate fi conectat la iPhone, la MacBook sau integrat în iPad. Interesant e faptul că acest proiector include și o cameră și poate interpreta gesturile multitouch pe care utilizatorul le realizează pe imaginile proiectate. Practic, Apple ar putea folosi această tehnologie pentru a scăpa de display-uri și a le înlocui cu interfața proiectată a unui terminal iOS.

Tehnologia pico proiectoarelor este în discuții de câțiva ani, smartphone-uri cu proiector ca LG Expo sau Samsung Beam dând tonul inovațiilor. LG are în plan și alte idei similare cu cele Apple de mai sus, intenționând să integreze metode de proiecție în device-urile sale. Problema e că... până la Dumnezeu te mănâncă sfinții și până la lansarea unui produs te dă în judecată Apple, deci mai avem de așteptat. Oare iPad 3 va folosi o proiecție în loc de display?

Apple pregătește un pico-proiector pentru iPhone, iPad, Mac... să fie acesta rostul domeniului applepico.com?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×