Zvonuri cu referire la Android 4 Ice Cream Sandwich

Autor:  | Publicat în:  Zvon 1.819 ori
<b>Zvonuri cu referire la Android 4 Ice Cream Sandwich</b>Trebuie să menționez de la bun început că nu sunt date oficiale ci doar o compilație de informații oferite de unele bloguri sau site-uri tech din dot com. Google menține foarte bine secretul cu referire la Android 4.0. Ceva similar face și Apple...

Trebuie să menționez de la bun început că nu sunt date oficiale ci doar o compilație de informații oferite de unele bloguri sau site-uri tech din dot com. Google menține foarte bine secretul cu referire la Android 4.0. Ceva similar face și Apple cu iPhone 5 și sistemul său de operare mobil. Doresc să mențină interesul publicului înainte de prezentarea oficială spre a face un buzz cât mai mare.

Techcrunch specifică că s-ar putea ca imaginile de mai jos să fie doar niște falsuri. Observați că rulează pe Nexus S și nu pe vreun device nou nouț cu Android Ice Cream Sandwich. Una dintre schimbările ce ies în evidență sunt legate de bara de notificări - copiată și de Apple în iOS 5. Aceasta beneficiază de un spațiu mai mare pentru icon-uri de dimensiuni mai generoase, plus informații despre update-uri.

Impresia generală este că Android 4.0 are o interfață - UI - regândită și nu aduce o revoluție față de versiunea 2.3 Gingerbread.

Principalele noutăți:

  • un nou launcher pentru aplicații;
  • acces la Google Shopper și suport pentru device-urile ce integrează NFC;
  • Gmail a primit o nouă interfață ca să se potrivească cu Ice Cream Sandwich;
  • Nexus S va primi ICS printr-o actualizare ulterioară, iar Nexus Prime îl va rula de la bun început;
  • customizare mai rapidă a interfeței spre a rula pe diverse rezoluții;
  • bara de căutare Google este încorporată în partea superioară ca la HoneyComb. 

Zvonuri cu referire la Android 4 Ice Cream Sandwich

Zvonuri cu referire la Android 4 Ice Cream Sandwich

Zvonuri cu referire la Android 4 Ice Cream Sandwich

Zvonuri cu referire la Android 4 Ice Cream Sandwich

Interesul Google este să aducă Ice Cream și telefoane care-l rulează cât mai repede. Sunt multe zvonuri că prezentarea oficială ar avea loc în luna octombrie. Se cunoaște că Apple va lansa iPhone 5 în septembrie împreună cu iOS 5. Și aici sunt multe ipoteze luate în calcul. Se anunță un sfârșit de an 2011 incitant din perspectiva telefoanelor cu sistem de operare, iar iOS și Android sunt punctele de interes principale. Nu excludem și o supriză plăcută din partea Microsoft - Windows Phone 7.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×