Apple primește 34 de brevete, inclusiv pentru editare de text și interacțiune cu Smart Cover pe iPad

Autor:  | Publicat în:  Apple 559 ori
<b>Apple primește 34 de brevete, inclusiv pentru editare de text și interacțiune cu Smart Cover pe iPad</b>Apple a primit în această săptămână o nouă serie de brevete, 34 la număr, unele cu referire la procedee de utilizare foarte familiare. Spre exemplu, compania din Cupertino a primit brevetul pentru modalitatea de selectare a textului afișat pe...

Apple a primit în această săptămână o nouă serie de brevete, 34 la număr, unele cu referire la procedee de utilizare foarte familiare. Spre exemplu, compania din Cupertino a primit brevetul pentru modalitatea de selectare a textului afișat pe ecran.

Ideea este de a selecta text folosind gesturi pe un ecran multitouch. înainte de apariția primului iPhone selectarea textului pe un ecran nu era disponibilă în formă de azi sau mai bine zis era foarte anevoioasă. în acele vremuri terminalele electronice portabile nu ofereau o modalitate eficineta de a selecta textul și de a-l poziționa eficient pe ecran.

Apple primește 34 de brevete, inclusiv pentru editare de text și interacțiune cu Smart Cover pe iPad

Apple a mai primit brevetul și pentru noul Peek de pe iPad, cel care permite ridicarea unei porțiuni a accesoriului Smart cover pentru a vedea o parte a ecranului. în acest mod se activează doar o zonă a ecranului și nu tot ecranul, în funcție de cât din cover ridicați. în cele din urmă Apple a primti un brevet și pentur un adaptor Lightning to USB și pentru stabilizare a imaginii.

Vor declanșa oare aceste tehnologii procese?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×