Pagina de facebook Nokia România se “Îmbracă” În verde; se confirmă primul terminal cu Android?

1.575 ori
<b>Pagina de facebook Nokia România se &ldquo;Îmbracă” În verde; se confirmă primul terminal cu Android?</b>Chiar acum câteva minute, pagina de facebook Nokia România și-a schimbat atât poza de profil, ce este acum pe un fundal verde, cât și poza de copertĂ, care a devenit verde în totalitate. Acest lucru s-a întâmplat pe mai toate paginile locale de...

Chiar acum câteva minute, pagina de facebook Nokia România și-a schimbat atât poza de profil, ce este acum pe un fundal verde, cât și poza de copertĂ, care a devenit verde în totalitate. Acest lucru s-a întâmplat pe mai toate paginile locale de Facebook sau Twitter ale producătorului finlandez.

Fundalul de culoare verde deschis ne duce în primul rând cu gândul la Android, și automat la mult-vehiculatul Nokia X, cunoscut și sub numele Normandy, ce se zvonește a fi primul terminal Nokia cu sistemul de operare Android.

Pagina de facebook Nokia România se “Îmbracă” În verde; se confirmă primul terminal cu Android?

De asemenea, și invitația pentru Mobile World Congress 2014 păstrează aceeași nuanță de culoare verde, printr-o imagine ce prezintă frunzele unui copac. Cu sloganul “Meet us under the tree” (Ne întâlnim sub copac), Nokia anunță un eveniment de presă ce va avea loc luni, pe 24 februarie între 9:30 - 10:30 AM ora României, în cadrul MWC 2014. Cel mai probabil, cei de la Nokia vor anunța debutul primului terminal cu Android al companiei, și anume Nokia X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×