Apple pune un clip de comemorare a lui Steve Jobs pe pagina sa principală de pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 983 ori
<b>Apple pune un clip de comemorare a lui Steve Jobs pe pagina sa principală de pe web</b>S-a împlinit un an de la moartea lui Steve Jobs, fondatorul Apple și cel care a reușit să aducă compania cu sediul în Cupertino direct pe prima poziție în topul celor mai mari companii din lume. Sub mandatul său de CEO au fost lansate iMac, iPod,...

S-a împlinit un an de la moartea lui Steve Jobs, fondatorul Apple și cel care a reușit să aducă compania cu sediul în Cupertino direct pe prima poziție în topul celor mai mari companii din lume. Sub mandatul său de CEO au fost lansate iMac, iPod, iPhone, iPad - produse care au revoluționat piața sau care au dus la un dinamism mult mai accentuat.

Mesaj de la Tim Cook, CEO-ul actual al Apple și cel pe care într-un fel Steve Jobs l-a delegat la conducerea gigantului it&c pe care l-a fondat:

Steve a trecut în neființă în urmă cu un an de zile și a fost o zi tristă pentru noi toți. Sper ca astăzi să reflectăm la viața sa extraordinară și la modalitățile numeroase prin care a reușit să facă lumea un loc mai bun.

Unul dintre cele mai mari cadouri pe care Steve le-a dat a fost Apple. Nicio companie nu a inspirat atâta creativitate și nu și-a impus standarde atât de înalte. Valorile noastre își au originea la Steve și spiritul său va fi veșnic la fundația Apple. Avem o mare responsabilitate în a duce moștenirea sa către viitor.

Sunt foarte mândru de munca pe care o facem, livrăm produse pe care clienți noștri le iubesc și pregătim altele care le vor plăcea cu siguranță. Acesta ar fi tributul nostru către memoria lui Steve Jobs și către lucrurile în care a crezut.

Tim.

Clipul video poate fi vizionat pe apple.com.

Sunt multe de spus despre moștenirea lui Steve Jobs. Majoritatea îl apreciază și mă refer aici chiar și la cei ce au făcut parte și încă mai fac și în prezent, din concurența Apple. A fost un om cu o viziune și nu a ezitat să pună în practică ideile sale. A știut să formeze o echipă, să o facă să lucreze în timp record și să vândă excelent. Steve Jobs a reușit să formeze un fel de filozofie a Apple cu un ecosistem închis de aplicații, reîmprospătare anuală a liniei de produse de la telefoane până la portabile.

Rămâne de văzut dacă Tim Cook și echipa Apple de acum se va ridica la înălțimea predecesorului. Se spune că iPhone 5 ar fi ultimul telefon la care Steve Jobs a participat în procesul de pregătire al smartphone-ului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×