Vertu anunță două noi telefoane: Constellation Blue și Constellation Quest Blue; Vin cu fibră de carbon și cristale albastre de safir!

2.146 ori
<b>Vertu anunță două noi telefoane: Constellation Blue și Constellation Quest Blue; Vin cu fibră de carbon și cristale albastre de safir!</b>Vertu și Italia Independent au anunțat astăzi două noi telefoane de lux sub brandul Vertu și anume modelele Constellation Blue și Constellation Quest Blue. Primul vine cu un ecran full touch, iar al doilea cu tastatura QWERTY. Acestea fiind modele...

Vertu și Italia Independent au anunțat astăzi două noi telefoane de lux sub brandul Vertu și anume modelele Constellation Blue și Constellation Quest Blue. Primul vine cu un ecran full touch, iar al doilea cu tastatura QWERTY. Acestea fiind modele de lux, probabil vă așteptați la materiale deosebite încorporate în designurile lor.

Ei bine noile telefoane vin cu fibră de carbon albastră în partea din spate și cristale de safir albastre folosite pentru butoane. La acestea se adaugă și un strat din piele cu nuanța albăstrie și oțel inoxidabil încorporat în carcasa și de asemenea adoptând nuanța albastră. Constellation Blue cântărește 155 de grame, măsoară 12 mm în grosime și vine cu un display AMOLED nHD de 3.5 inch cu strat de cristal de safir aplicat peste, plus o cameră de 8 megapixeli la bord și 32 GB memorie internă.

Terminalul oferă și suport WiFi, GPS, 3G și radio FM. în ce îl privește pe Constellation Quest Blue, acesta cântărește 170 de grame, măsoară 13 mm în grosime și vine cu un ecran VGA de 2.46 inch, plus tastatura QWERTY comodă pe care o vedeți în imagine. Alte dotări includ conectivitate 3G, WiFi, Bluetooth și 4 GB memorie internă. Ambele modele vin cu funcția Concierge și sonerii în exclusivitate cantate de Orchestra Simfonică dn Londra. Prețurile nu se cunosc deocamdată, dar ar trebui să vă așteptați la mii de euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×