Apple va vinde iPhone-ul cu numărul 1 miliard în acest an

908 ori
<b>Apple va vinde iPhone-ul cu numărul 1 miliard în acest an</b>1 miliard de telefoane... g&acirc;ndiţi-vă la ce &icirc;nseamnă acest număr. Şi mai ales c&acirc;nd vine vorba de modele iPhone. Dacă luăm &icirc;n calcul greutatea de 113 grame a lui iPhone SE &icirc;nseamnă vreo 113.000 tone de telefoane...

1 miliard de telefoane... gândiţi-vă la ce înseamnă acest număr. Şi mai ales când vine vorba de modele iPhone. Dacă luăm în calcul greutatea de 113 grame a lui iPhone SE înseamnă vreo 113.000 tone de telefoane vândute de Apple până acum şi au avut şi modele mai grele! Sa vedem ce inseamnă acest record.

De-a lungul acestui an va fi vândut iPhone-ul cu numărul 1 miliard şi ca să faceţi o idee despre fenomenul cu care suntem contemporani, primul model de handset Apple debuta pe 9 ianuarie 2007. El era anunţat de Steve Jobs şi avea să dea un impuls major întregii industrii telecom. La final de 2015, Apple vânduse 896 de milioane de modele iPhone.

Dacă luăm în calcul vânzări aproximate la 50 de milioane de unităţi în primul trimestru al acestui an, apoi încă 44 de milioane în trimestrul actual, Apple va intra în perioada verii având nevoie de doar 10 milioane de unităţi pentru a bifa miliardul. Analiştii de pe Wall Street estimează că în perioada lunii iulie va fi achiziţionat acel model cu numarul 1 miliard, probabil cu surle şi trâmbiţe şi premii pentru fericitul cumpărător.

Pentru cei care se întreabă, Apple a depăşit deja pragul de 1 miliard de iDevice-uri vândute în 2014, incluzând aici şi iPad-uri, modele iPod touch şi iPhone. Ca să vă faceţi o idee, Nokia a avut nevoie de 18 ani să vândă 1 miliard de telefoane mobile, din 1987 şi până în 2005, deci Apple a fost de 2 ori mai rapidă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×