Huawei P9 Lite primeşte un preview hands-on, deşi nu a fost anunţat încă

1.332 ori
<b>Huawei P9 Lite primeşte un preview hands-on, deşi nu a fost anunţat încă</b>Ieri la evenimentul Huawei aşteptam să vedem 4 versiuni ale lui P9, aşa cum afirmaseră zvonurile &icirc;n ultimele luni. &Icirc;n schimb, am asistat la debutul lui Huawei P9 şi P9 Plus, dar un P9 Lite e &icirc;ncă &icirc;n cărţi. Şi asta mai ales...

Ieri la evenimentul Huawei aşteptam să vedem 4 versiuni ale lui P9, aşa cum afirmaseră zvonurile în ultimele luni. În schimb, am asistat la debutul lui Huawei P9 şi P9 Plus, dar un P9 Lite e încă în cărţi. Şi asta mai ales dacă ne luăm după scăparea de mai jos.

Terminalul ar fi avut parte de un preview hands on, mulţumită site-ul rusesc Hi Tech Mail, care a avut şansa să se joace cu noul model. Se confirma cu această ocazie şi designul, arătând fix ca în imaginile 3D ajunse pe web în ultimele săptămâni. Aflăm şi că P9 Lite are un ecran Full HD de 5.2 inch şi înlocuieşte camera duala cu optică Leica de pe P9 cu o cameră singulară de 13 MP, cu blitz LED.

Huawei P9 Lite

În zona frontală avem o cameră de 8 MP şi aflăm că acest handset va sosi în variante cu 2 sau 3 GB RAM. Stocarea internă este de 16 GB şi primim şi slot microSD, dar nu a fost precizat foarte clar şi procesorul din păcate. Nu exista decat 2 optiuni: Snapdragon, probabil un 652 sau 616 si Kirin, poate un 930 sau 935. Bateria are o capacitate de 3000 mAh şi avem parte şi de un scanner de amprente în spate. Aşteptam acum şi un debut oficial.

Huawei P9 Lite primeşte un preview hands-on, deşi nu a fost anunţat încă

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×