Aproape nimeni nu vrea HTC și Samsung! Fanii Windows Phone preferă Nokia Lumia 920 În proporție de 82%!

1.294 ori
<b>Aproape nimeni nu vrea HTC și Samsung! Fanii Windows Phone preferă Nokia Lumia 920 În proporție de 82%!</b>Un studiu realizat săptămâna trecută de către WPCentral în rândul fanilor Windows Phone arata ca în proporție de 82% aceștia prefera un Nokia Lumia 920 în locul noilor terminal WP8 de la HTC și Samsung. E vorba aici despre HTC 8X și Samsung...

Un studiu realizat săptămâna trecută de către WPCentral în rândul fanilor Windows Phone arata ca în proporție de 82% aceștia prefera un Nokia Lumia 920 în locul noilor terminal WP8 de la HTC și Samsung. E vorba aici despre HTC 8X și Samsung Ativ S, rivalele lui Lumia 920 pe piața Windows Phone.

10.000 de votanți au participat la acest studiu și 82% au ales noul Lumia, care are atât avantajul camerei PureView, cât și ecranul PureMotion HD+, designul deja clasic Lumia și posibilitatea de utilizare a ecranului și cu mănuși. în plus avem și tehnologia Clear Black Display, încărcarea wireless, aplicații exclusive Nokia și accesorii numeroase și viu colorate. Până acum Lumia 920 se descurcă bine la nivel de preferințe și are potențial mare, dar să vedem și dacă vânzările se ridică la înălțimea așteptărilor.

Există și un sondaj și mai interesant, al celor de la Wired, în care Lumia 920 este preferat peste iPhone 5, cu 22.000 de voturi, adică 62%. Evident, e puțin probabil ca aceste diferențe să fie reflectate în vânzări, deoarece iPhone 5 va vinde lejer câteva milioane de unități până la final de an, în vreme ce Lumia 920 probabil va ajunge cu greu la 1 milion sau chiar două. Prețul și ofertele operatorilor sunt cele care vor decide succesul, deoarece Nokia și-a făcut deja treaba în privința acestui model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×