Ce Înseamnă PureView pe Nokia Lumia 920 și parteneriatul cu Carl Zeiss (Video)

1.385 ori
<b>Ce Înseamnă PureView pe Nokia Lumia 920 și parteneriatul cu Carl Zeiss (Video)</b>Probabil că mulți dintre voi au fost induși în eroare sau s-a produs confuzie atunci când Nokia a anunțat telefonul Lumia 920 și faptul că el vine cu camera cu tehnologie PureView. Imediat s-a făcut o comparație cu Nokia 808 PureView și nu era...

Probabil că mulți dintre voi au fost induși în eroare sau s-a produs confuzie atunci când Nokia a anunțat telefonul Lumia 920 și faptul că el vine cu camera cu tehnologie PureView. Imediat s-a făcut o comparație cu Nokia 808 PureView și nu era clar la momentul debutului ce anume au în comun cele două telefoane. Astăzi un reprezentant Carl Zeiss ia cuvântul și ne explica parteneriatul companiei sale cu Nokia, dar și evoluția senzorului foto de pe noul device.

Vedeți în clipul de mai jos cum Ari Partinen de la Nokia explica ideea de PureView pe terminalele finlandeze și apoi Oliver Shindelbeck de la Carl Zeiss oferă detalii despre relația acestei companii cu Nokia. PureView este mai degrabă un standard în evoluția imaginii digitale, astfel că atunci când un terminal mobil oferă o capacitate de captură de imagine deosebită denumirea PureView i se poate aplica. E vorba aici de un branding, iar dacă Nseries era sinonim cu capacitate multimedia deosebită, PureView definește calitatea deosebită a camerei.

Vedeți în imaginile din articol o comparație între senzorul foto de pe Nokia 808 PureView, Nokia N9 și Nokia Lumia 920 și observați că au elemente de design în comun, plus lentile Carl Zeiss. Camera de pe Nokia Lumia 920 vine cu lentila Carl Zeiss, stabilizator optic de imagine, distanta focala de 26 mm, aperture F2.0, senzor 16:9 (real), BIS și rezoluție de 8.7 megapixeli. Nokia și Carl Zeiss și-au unit forțele în 2005 și au deja în urma 7 ani de parteneriat de succes, iar finlandezii afirma că în experiența PureView Carl Zeiss a avut un rol crucial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×