AROBS a preluat Televoice Grup

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.437 ori
<b>AROBS a preluat Televoice Grup</b>AROBS a achizitionat pachetul de 98% de actiuni din capitalul social al Televoice Grup, preluand astfel compania al carui pachet majoritar il detinea Liviu Nistoran, seful ANC. AROBS Transilvania Software este unul dintre cei mai importanti distribuitori...

AROBS a achizitionat pachetul de 98% de actiuni din capitalul social al Televoice Grup, preluand astfel compania al carui pachet majoritar il detinea Liviu Nistoran, seful ANC.

AROBS Transilvania Software este unul dintre cei mai importanti distribuitori de sisteme navigationale GPS din Romania, dar si dezvoltator de solutii software cu aplicabilitate in industria telefoniei mobile, solutii de localizare a flotelor auto si monitorizare auto/persoane via GPS. Compania a realizat in luna aprilie a acestui an o premiera, lansand Smailo, primul brand romanesc de sisteme navigationale.

Vanzarea GPS-urilor a adus companiei o cifra de afaceri de 2.4 milioane euro anul trecut, aceasta dublandu-se, conform estimarilor in 2008. AROBS a fost inclusa in topul primelor 5 companii din clasamentul Deloitte Central Europe FAST 50 pe acest an. Topul include companiile tech cu cel mai rapid ritm de crestere din Europa Centrala si de Est.

Televoice Grup se ocupa cu distributia de echipamente electronice si de telecomunicatii, printre ele numarandu-se si sistemele GPS Evolio, cel mai popular produs al companiei.

Sursa: AROBS

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×