Top 10 costume de Halloween cu tematica iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 4.335 ori
<b>Top 10 costume de Halloween cu tematica iPhone</b>Ne-ar fi surprins sa vedem si un top 10 al costumelor de Halloween bazate pe telefoane mobile, ce sa mai spunem de unele inspirate de Apple iPhone? Dvice a intocmit acest top, al celor mai amuzante si incarcate de semnificatii costume ce seamana cu...

Ne-ar fi surprins sa vedem si un top 10 al costumelor de Halloween bazate pe telefoane mobile, ce sa mai spunem de unele inspirate de Apple iPhone? Dvice a intocmit acest top, al celor mai amuzante si incarcate de semnificatii costume ce seamana cu terminalul produs de Apple. iPhone este un terminal destinat publicului ce vrea sa se distreze, la urma urmei...

1. Costumul iPhone cu aplicatii inedite

Topul debuteaza cu un costum ce se vrea a fi inedit, deoarece pe "ecranul" iPhone-ului observam aplicatii inexistente in viata reala, cu nume traznite sau ridicole. Oare ce rol are "Wa Wa Vee"?

2. Costumul cu set de casti urias

Iata un cuplu care se afiseaza in stil iPhone, ea "incurcata" intr-o pereche de casti, iar el cu terminalul atasat corpului. Castile si iPhone-ul - simbolul unei relatii de durata.

iPhone Halowwen 2

3. Cainele iPhone

Nici cainii nu au scapat de costumatii cu ocazia Halloweenului si iata un patruped mai putin fericit, al carui costum iPhone afiseaza restul corpului sau.

iPhone Haloween 3

4. Costumul iPhone fara cap

In frenezia fabricarii acestui costum, posesorul sau a uitat probabil ca el nu este Michael Jordan si a ramas "fara cap".

iPhone Haloween 4

5. iPhone pentru gradinita

Acest copil pare a fi fost costumat astfel fara voia sa, el preferand in mod clar un personaj de desene animate.

iPhone Haloween 5

6. Costume iPhone cu ecrane functionale

Deja trecem la un alt nivel cand vorbim despre costume ale caror ecrane sunt functionale... In primul rand ele cantaresc peste 30 de kilograme si apoi, posesorii lor pot ruga fetele din public sa-i atinga, doar pentru a apela pe cineva.

iPhone Haloween 6

7. Familia iPod

Iata ca nu numai iPhone-ul a devenit inspiratie pentru costume de Halloween, ci si iPod, astfel ca vedem o intreaga familie imbracata in variante de carton ale celebrului player.

Familia iPod

8. iPhone carucior pentru copil

Probabil cel mai original si reusit costum, acest iPhone care "afiseaza" un bebelus este de fapt un carucior cu tematica tehnologica.

iPhone Haloween 8

9. iPhone + MySpace

Posesorul costumului este atat un fan iPhone, cat si al serviciului MySpace, astfel ca si-a integrat pasiunile intr-un singur outfit.

iPhone Haloween 9

10. Alba ca Zapada si iPhone-ul

Ideea acestei costumatii nu este atat iPhone-ul in sine, cat faptul ca Alba ca Zapada ii atinge "ecranul", lasandu-se sedusa de interfata touch...

iPhone Haloween 10

Iata cele mai interesante si originale 10 costume cu tematica iPhone/iPod/Apple, care au facut din Halloween 2008 o sarbatoare cu adevarat consumerista, de parca nu era deja, chiar si in vreme de criza economica.

Sursa: Dvice.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×