ASUS Fonepad unboxing: Nexus 7 metalizat și cu funcție de telefon (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.669 ori
<b>ASUS Fonepad unboxing: Nexus 7 metalizat și cu funcție de telefon (Video)</b>ASUS Fonepad este la prima vedere o rudă a lui Nexus 7 cu carcasa metalizată, funcție de telefon și CPU Intel. Aflăm dacă e mai mult de atât sau nu în review-ul complet din zilele următoare, dar până atunci iată unboxing-ul acestui terminal....

ASUS Fonepad este la prima vedere o rudă a lui Nexus 7 cu carcasa metalizată, funcție de telefon și CPU Intel. Aflăm dacă e mai mult de atât sau nu în review-ul complet din zilele următoare, dar până atunci iată unboxing-ul acestui terminal.

Tableta ne-a fost oferită în teste de către ASUS România și trebuie să aflați că acest produs costă 1.099 lei la eMAG.ro și la evoMAG.ro. Gadgetul a fost prezentat oficial la MWC 2013, unde am realizat experiențe hands on cu el și am avut parte și de un eveniment oficial de lansare în România cu câteva zile în urmă.

ASUS Fonepad unboxing

ASUS Fonepad măsoară 10.4 mm în grosime și cântărește 340 de grame, iar din fata seamănă destul de mult cu Nexus 7. în cutia să se afla încărcătorul, cablul USB și câteva manuale. în partea superioară a terminalului descoperim un capac sub care se afla un slot microSIM, unul microSD, iar în zona frontală avem un ecran IPS LCD de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

Sub carcasa tabletei se ascunde un procesor Intel Atom Z2420 single core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și o baterie de 4270 mAh. Fonepad dispune și de GPS, camera frontală de 1.2 MP, accelerometru, Bluetooth 3.0 și rulează Android 4.1. Revenim cu detalii în recenzie!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×