MWC 2013: ASUS FonePad Întors pe toate părțile la standul ASUS din Barcelona (Video)

1.205 ori
<b>MWC 2013: ASUS FonePad Întors pe toate părțile la standul ASUS din Barcelona (Video)</b>La începutul acestei săptămâni ASUS anunța într-o conferință de presă la &nbsp;MWC 2013 două noi produse: hibridul ASUS PadFone Infinity și tableta FonePad, cu funcții de telefon. Ei bine, pe acest din urmă produs a pus mâna Emil Dragotă,...

La începutul acestei săptămâni ASUS anunța într-o conferință de presă la  MWC 2013 două noi produse: hibridul ASUS PadFone Infinity și tableta FonePad, cu funcții de telefon. Ei bine, pe acest din urmă produs a pus mâna Emil Dragotă, trimisul nostru la MWC, iar rezultatul e experiența hands on de mai jos.

Avem de-a face cu o tabletă de 7 inch care vine și cu funcții de telefonie și un procesor Intel. Terminalul suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli și vine și cu o cameră frontală de 1.2 MP. Se pare că vor exista două versiuni ale acestui device: una cu camera în spate și una fără. FonePad se bazează pe un CPU Intel Atom Z2420 la 1.2 GHz și vine și cu 1 GB RAM, un GPU PowerVR SGX 540 și 16 GB memorie internă, plus slot microSD.

ASUS FonePad

Prețul sau este de 219 euro în Europa și ea urmează să ajungă pe piața undeva în intervalul aprilie - iunie. Designul tabletei este unul plăcut, cu o parte din spate metalică ce conferă rezistență, iar ecranul este destul de luminos și are unghiuri bune de vizualizare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×