ASUS PadFone Infinity A86, versiunea cu Snapdragon 800 a hibridului ajunge pe AnTuTu

1.186 ori
<b>ASUS PadFone Infinity A86, versiunea cu Snapdragon 800 a hibridului ajunge pe AnTuTu</b>Primul pas în scurgerea unor informații pe web despre un device este descoperirea unui benchmark realizat pe acel terminal. Este și cazul lui ASUS PadFone Infinity A86, o versiune cu CPU Snapdragon 800 a hibridului prezentat la MWC 2013. &nbsp; Pe...

Primul pas în scurgerea unor informații pe web despre un device este descoperirea unui benchmark realizat pe acel terminal. Este și cazul lui ASUS PadFone Infinity A86, o versiune cu CPU Snapdragon 800 a hibridului prezentat la MWC 2013.

Pe lângă Lenovo K900, PadFone Infinity a fost un alt produs de la MWC care ne-a rămas în memorie, dar din păcate el nu se va lansa în România, din câte am înțeles. Ei bine, între timp a apărut și o versiune cu procesor Snapdragon 800, care cu puțin noroc va fi o variantă internațională a combo-ului tableta + telefon.

Varianta A86 a fost descoperită în lista de rezultate a benchmark-ului AnTuTu, iar scorul este unul impresionant: 33900 de puncte. Observăm că terminalul rulează Android 4.2.2, iar CPU-ul S800 are o frecvență de 2.15 GHz. Varianta originală de PadFone Infinity avea un procesor Snapdragon 600 și ecran Full HD, iar pe acesta din urmă sunt sigur că device-ul l-a păstrat. Pe când și la noi acest potențial hit?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×