Îmagini cu Droid Ultra culoarea roșie apar pe internet

1.165 ori
<b>Îmagini cu Droid Ultra culoarea roșie apar pe internet</b>știm de mult timp că Motorola, companie deținută de gigantul&nbsp;Google, pregătește o nouă serie Droid/Razr. Am văzut multe zvonuri legate de această serie, chiar și poze cu&nbsp;Mini, Ultra și MAXX. Ar putea fi prima serie de telefoane...

știm de mult timp că Motorola, companie deținută de gigantul Google, pregătește o nouă serie Droid/Razr. Am văzut multe zvonuri legate de această serie, chiar și poze cu Mini, Ultra și MAXX. Ar putea fi prima serie de telefoane făcută în colaborare cu Google.

Mulțumită lui evleaks avem astăzi o imagine cu viitorul flagship, Motorola Droid Ultra, varianta care va rula în rețeaua Verizon. Carcasa are culoarea roșu aprins iar specificațiile vehiculate ar fi: ecran 4.7 inch, rezoluție HD și tehnologie Super Amoled cu Gorilla Glass 2. SoC Snapdragon S4 Pro, dual-core tactat la 1.7GHz, 16GB memorie internă și slot micro-sd.

Camera va fi de 10MP sau 14MP în spate, iar cea frontală va avea 2MP. Bateria este o unitate de 2500mAh, care va aduce o autonomie foarte bună, mai ales pentru un dual-core. Această serie Droid ar putea fi lansată într-un eveniment marca Verizon din 23 iulie, la New York.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×