ASUS PadFone Mini se lanseaza oficial saptamana viitoare in Taiwan, vine cu telefon de 4.3 inch

Autor:  | Publicat în:  Asus 624 ori
<b>ASUS PadFone Mini se lanseaza oficial saptamana viitoare in Taiwan, vine cu telefon de 4.3 inch</b>Se pare că un redactor de la Engadget China ar fi primit o invitație la un eveniment desfășurat săptămana viitoare în Taipei, având ca scop lansarea lui ASUS PadFone Mini. Vestea vine la o zi după ce am aflat că terminalul a primit certificarea...

Se pare că un redactor de la Engadget China ar fi primit o invitație la un eveniment desfășurat săptămana viitoare în Taipei, având ca scop lansarea lui ASUS PadFone Mini. Vestea vine la o zi după ce am aflat că terminalul a primit certificarea de la FCC-ul taiwanez.

Se pare că invitația, pe care o vedeți mai sus reprezintă în colțul de jos imaginea unui soi de mic dock, deci ne ducem cu gândul la un nou PadFone. Despre ASUS PadFone Mini am mai descoperit câteva detalii recent, atunci când terminalul a trecut printr-un test benchmark, iar câteva dotări hardware au fost listate în baza de date a acestuia. Astfel, am aflat că PadFone Mini va avea un ecran qHD de 4.3 inch în partea de handset și un ecran de 7 inch pentru tableta ce servește ca dock.

Mai știm și că acest device rulează Android 4.3 și speculațiile afirmă că vom avea parte de o cameră de 5 megapixeli. Rețineți că acest produs este menit să aibă un preț accesibil, poate undeva pe la 300 sau 350 de dolari. Să vedem dacă va ajunge în magazine până la CES și MWC sau dacă va fi un exponat la tech showuri întâi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×