ASUS pregateste un rival pentru Omnia, cu camera de 5 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.833 ori
<b>ASUS pregateste un rival pentru Omnia, cu camera de 5 megapixeli</b>Se pare ca ASUS are mai multi as(us)i in maneca cand vine vorba de terminale touchscreen si aici nu vorbim doar despre modelul P552W, ci despre un nou handset, ale carui poze au "scapat" pe Internet via forumul Mobile01. Compania asiatica planuieste sa...

Se pare ca ASUS are mai multi as(us)i in maneca cand vine vorba de terminale touchscreen si aici nu vorbim doar despre modelul P552W, ci despre un nou handset, Asus Galaxy7, ale carui poze au "scapat" pe Internet via forumul Mobile01.

Compania asiatica planuieste sa lanseze un terminal care aduce cu Samsung Omnia si include, ca si acesta un display touchscreen (WQVGA sau WVGA) plus o camera de 5 megapixeli, un trackball pentru navigarea non-touch si conectivitate 3G si WiFi. Lista de specificatii se incheie aici deocamdata, dar speculatiile continua, pe masura ce asteptam un anunt oficial al celor de la ASUS.

Ne asteptam ca handsetul sa fie cel putin la fel de competitiv ca si restul terminalelor Windows Mobile lansate recent, in special in ce priveste memoria sa si performanta procesorului. In ce priveste interfata, speram ca ASUS va gasi o alternativa viabila care sa se muleze perfect pe OS-ul Windows Mobile 6.1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×