LG Viewty are un succesor cu camera de 8 megapixeli: LG KC910 Renoir

Autor:  | Publicat în:  LG 1.103 ori
<b>LG Viewty are un succesor cu camera de 8 megapixeli: LG KC910 Renoir</b>LG tocmai a anuntat ca faimosul terminal Viewty va avea un succesor cu camera de 8 megapixeli, sub numele de Renoir. Denumirea a fost inspirata dupa faimosul pictor Renoir, a carui opera folosea lumina si culoarea intr-un mod expresiv. LG KC910 (Renoir)...

LG tocmai a anuntat ca faimosul terminal Viewty va avea un succesor cu camera de 8 megapixeli, sub numele de Renoir. Denumirea a fost inspirata dupa faimosul pictor Renoir, a carui opera folosea lumina si culoarea intr-un mod expresiv.

LG KC910 (Renoir) soseste cu un display tactil, suport audio Dolby Mobile, WiFi si playback DivX si Xvid. Chang Ma, vicepresedinte al diviziei de marketing strategic al Mobile Communications, segment al LG Electronics afirma ca asemenea lui Renoir, creator al impresionismului, handsetul este un produs unic, care va impresiona placut publicul.

Camera foto este atuul sau principal, urmata de display-ul cu diagonala de 3 inchi, care permite editarea imediata a fotografiilor, dupa ce le-ati facut. Renoir se alatura unui club exclusivist alcatuit din handseturi cu camera de 8 megapixeli, fie ele branduite Samsung sau Sony Ericsson. De mentionat este faptul ca in imaginea de mai sus, noul LG seamana foarte mult cu Samsung Omnia, ceea nu poate fi decat un compliment.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×