ASUS Transformer Pad TF701T unboxing: prima tabletă cu procesor Tegra 4 pe masa de teste Mobilissimo.ro (Video)

2.032 ori
<b>ASUS Transformer Pad TF701T unboxing: prima tabletă cu procesor Tegra 4 pe masa de teste Mobilissimo.ro (Video)</b>E momentul să intrăm cu adevărat în noua epocă Post PC, prin intermediul unei tablete Android puternice. Astfel, pe masa de teste Mobilissimo.ro a ajuns tableta ASUS Transformer Pad TF701T, pe care o puteți admira mai jos. &nbsp; Ca de obicei pentru...

E momentul să intrăm cu adevărat în noua epocă Post PC, prin intermediul unei tablete Android puternice. Astfel, pe masa de teste Mobilissimo.ro a ajuns tableta ASUS Transformer Pad TF701T, pe care o puteți admira mai jos.

Ca de obicei pentru un Transformer Pad, acest model vine la pachet cu un dock tastatură, care îi va extinde durata de viață a bateriei și funcționalitatea. Terminalul a fost prezentat la IFA 2013 la începutul lunii trecute și este prima tabletă cu procesor Tegra 4 pe care o testăm. Avem de-a face cu un model de 10 inch, care a început să apară deja în unele magazine, la prețul de ~2.450 lei.

ASUS Transformer Pad TF701T unboxing

Ecranul acestui device este un Super IPS+ LCD care arată fantastic și oferă o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. ASUS Transformer Pad TF701T rulează Android 4.2 și integrează un CPU Nvidia Tegra 4 quad core de 1.9 GHz, cu GPU cu 72 de core-uri. Avem la dispoziție și 2 GB RAM, 32 sau 64 GB memorie internă, Bluetooth, WiFi, Miracast și o cameră de 5 MP în spate.
​

Pret ASUS Transformer Pad TF701T

în fată avem o cameră de 1.2 MP, iar în spate se afla un difuzor cu tehnologie SonicMaster. Dockul acestei tablete încorporează un port full USB 3.0, slot SD, iar tableta oferă un port micro HDMI și slot microSD. Noul Transformer Pad măsoară 8.9 mm în grosime, cântărește 585 de grame și integrează o baterie de 31 Wh, care se încarcă de la 0 la 100% în 3 ore.

Revenim cu numeroase detalii interesante în review peste câteva zile!

PREȚURI ACTUALIZATE:


ASUS Transformer Pad TF701T unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×