Samsung Galaxy S7 unboxing: întoarcerea flagship-ului din sticlă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.018 ori
<b>Samsung Galaxy S7 unboxing: întoarcerea flagship-ului din sticlă (Video)</b>Am testat Samsung Galaxy S7 Edge cu fix o lună în urmă şi acum ne întoarcem privirea şi spre Galaxy S7, flagship-ul companiei sud coreene pe anul curent. Terminalul a ajuns la noi în teste, deşi suntem ultra familiarizaţi cu el după hands-on la Barcelona

Am testatSamsung Galaxy S7 Edge cu fix o lună în urmă şi acum ne întoarcem privirea şi spre Galaxy S7, flagship-ul companiei sud coreene pe anul curent. Terminalul a ajuns la noi în teste, deşi suntem ultra familiarizaţi cu el după hands-on la Barcelona la MWC 2016, hands-on la Media Galaxy înainte de lansare şi o privire asupra sa şi la debutul din martie de la Bucureşti. Să trecem aşadar la unboxing.

Continutul cutiei lui Samsung Galaxy S7

Acest model costă 2.998 lei la Marketonline.ro şi vine într-o cutie similară cu cea a lui Galaxy S7 Edge, cu închidere magnetică. În cutie se află o pereche de căşti ce arată fix ca şi cele ce veneau cu Galaxy S6 şi Note 5, dar şi încărcătorul, plus căşti şi dopuri pentru căşti, dar şi cablu USB şi manuale. Există şi un adaptor special, util pentru a transfera datele de pe un telefon mai vechi pe acest S7 şi primim şi cheiţă metalică pentru accesul la slot-uri.

Samsung Galaxy S7 unboxing

Handsetul măsoară 7.9 mm în grosime şi cântăreşte 152 de grame, iar noi testam variant Black Onyx, care arata elegant ca un Cadillac negru şi cam la fel de glossy. Procesul de setup a fost destul de rapid şi a presupus şi o propunere de a folosi acel accesoriu USB pentru a transfera date de pe un handset mai vechi.

Se remarcă aici panoul din sticlă cu muchii curbate din spate şi cel frontal, care la rândul său are o curbură foarte discretă. Trebuie subliniat şi că testăm versiunea cu procesor Exynos 8890 şi nu Snapdragon 820, la pachet cu 4 GB RAM, baterie de 3.000 mAh şi ecranul Quad HD Super AMOLED de 5.1 inch. În spate avem o cameră de 12 MP cu tehnologie Dual Pixel şi deschidere F/1.7. Revenim cu review până să ziceţi "Ce să cumpăr Alex, Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge?".

Prețul actualizat al lui Samsung Galaxy S7 îl puteți afla de pe MarketOnline.ro.

Samsung Galaxy S7 Video Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×