ASUS Transformer Prime anunțat oficial - aceasta este prima tabletă quad-core Tegra 3!

1.621 ori
<b>ASUS Transformer Prime anunțat oficial - aceasta este prima tabletă quad-core Tegra 3!</b>După o perioadă îndelungată de așteptare, a venit și rândul lui ASUS Transformer Prime să fie anunțat oficial, drept prima tabletă quad core Tegra 3 a acestui an și probabil și singura. Inițial se zvonea că în august vom vedea lansarea...

După o perioadă îndelungată de așteptare, a venit și rândul lui ASUS Transformer Prime să fie anunțat oficial, drept prima tabletă quad core Tegra 3 a acestui an și probabil și singura. Inițial se zvonea că în august vom vedea lansarea chipsetului Tegra 3 și imediat după și prima tabletă quad core, dar iată că întârzierile ne-au dus la un anunț în noiembrie și o posibilă lansare în decembrie.

Numele "Prime" are un motiv clar aici: avem de-a face cu un produs premium, care nu este destinat maselor, deci ne așteptam la un preț pe măsură. Aflați că noua tableta Transformer costă 499 de dolari, care personal nu mi se pare foarte mult, având în vedere ce oferă acest model. Pentru început, terminalul este mai subțire decât predecesorul său și vine cu o carcasă superbă, în varianta de culoare gri ametist, dar există și o versiune aurie.

ASUS Transformer Prime

La doar 8.3 mm grosime tableta este foarte subțire, iar în acest profil ultrathin încape un display LED Super IPS+ de 10.1 inchi, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Ecranul este protejat de un strat Gorilla Glass, iar partea din spate are un strat protector anti amprente și vine cu finisaj metalizat. Dotările lui Prime mai includ și o cameră frontală de 1.2 megapixeli, o cameră de 8 megapixeli în partea din spate cu bliț LED și suport pentru captura video 1080p.

Evident, Transformer vine și cu o tastatură dock, subțire și upgradata față de precedentul model. Noul dock foloseste un conector cu 40 de pini, port USB 2.0, slot pentru carduri SD, touchpad multitouch și o baterie de 22Wh. Durata de viață a combo-ului tastatura + tableta este incredibilă: 18 ore față de cele 12 ale lui Prime singur. Varianta de bază a acestui device este de 32 GB, dar va exista si un model de 64 GB la 599 de dolari. Tastatura dock va costa 150 de dolari.

Un singur lucru pot zice acum: VREAU!

ASUS Transformer Prime

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×