Dezvoltatorii Bada OS se intalnesc la Local Developers Day pe 15 noiembrie

1.141 ori
<b>Dezvoltatorii Bada OS se intalnesc la Local Developers Day pe 15 noiembrie</b>Samsung a anunțat astăzi un eveniment destinat dezvoltatorilor Bada, care va avea loc pe 15 noiembrie. Sistem de operare produs in-house de Samsung, Bada a cunoscut un succes apreciabil, fiind vândute milioane de unități de terminale cu acest OS....

Samsung a anunțat astăzi un eveniment destinat dezvoltatorilor Bada, care va avea loc pe 15 noiembrie. Sistem de operare produs in-house de Samsung, Bada a cunoscut un succes apreciabil, fiind vândute milioane de unități de terminale cu acest OS.

Există în acest moment și o competiție internațională adresată dezvoltatorilor Bada, cu premii totale de 1 milion de dolari. în ce privește evenimentul local Bada, acesta va avea loc marți, pe 15 noiembrie, la ora 9.30 am la Crowne Plaza Hotel București. Cu această ocazie va debuta și varianta locală a concursului menționat mai sus, Bada Developer's Challenge Romania, cu premii de 34.000 de euro pentru versiunea locală a competitiei.

Programul evenimentului include o conferință de presă, o sesiune de intrebari cu oficialii secțiunii Bada de la Samsung, workshopuri, demonstrații Bada 2.0 și prezentare a lui Samsung Apps, o parte vitală din ecosistemul Bada. Va veni următoarea aplicație hit a acestei platforme din România?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×