Asus ZenFone 2 Dual-SIM în varianta cu 2 GB RAM sosește și la Cel.ro

1.685 ori
<b>Asus ZenFone 2 Dual-SIM în varianta cu 2 GB RAM sosește și la Cel.ro</b>Acum o săptăm&acirc;na, Asus Zenfone 2 &icirc;n varianta cu 2 GB memorie RAM și display HD de 5.5 inch debuta &icirc;n stocurile QuickMobile, iar acum &icirc;l vedem și &icirc;n oferta celor de la Cel.ro. Acest retailer practică un preț similar de...

Acum o săptămâna, Asus Zenfone 2 în varianta cu 2 GB memorie RAM și display HD de 5.5 inch debuta în stocurile QuickMobile, iar acum îl vedem și în oferta celor de la Cel.ro. Acest retailer practică un preț similar de 1.099 lei pentru device-ul ce este disponibil în patru variante de culoare: alb, negru, argintiu și roșu.

Pe lângă procesorul quad-core Intel Atom Z3560 de 1.8 GHz ce este implementat la pachet, Asus ZenFone 2 se face remarcat și prin camera sa foto principală de 13 megapixeli care promite o captură de top în condiții low-light. Acest senzor este însoțit de un bliț dual-tone și funcții ca geo-tagging, touch focus, detectare față, panoramă și HDR.

Asus ZenFone 2 Dual-SIM în varianta cu 2 GB RAM sosește și la Cel.ro

De asemenea, noua ediție ZenFone ne aduce butoane de volum plasate pe spatele device-ului, la fel ca și telefoanele LG, iar din punct de vedere software vom avea parte de Android 5.0 Lollipop împreună cu interfața Zen UI.

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×