ASUS ZenFone 2 îşi foloseşte din plin cei 4 GB RAM pentru a face trecerea rapidă între jocuri cu grafică 3D (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 739 ori
<b>ASUS ZenFone 2 îşi foloseşte din plin cei 4 GB RAM pentru a face trecerea rapidă între jocuri cu grafică 3D (Video)</b>Versiunea high end a lui ASUS ZenFone 2 a fost primul telefon al unui brand mare care a sosit cu 4 GB RAM la bord. Unii ar numi o asemeena dotare exagerată pentru un handset, dar hai să vedem care sunt avantajele sale, &icirc;n clipul de mai jos. &nbsp;...

Versiunea high end a lui ASUS ZenFone 2 a fost primul telefon al unui brand mare care a sosit cu 4 GB RAM la bord. Unii ar numi o asemeena dotare exagerată pentru un handset, dar hai să vedem care sunt avantajele sale, în clipul de mai jos.

De obicei ideea de a rula GTA şi Real Racing 3 pe un terminal mobil e de ajuns să ne facă să achiziţionăm acel model, dacă suntem gameri. Imaginaţi-vă cum ar fi să rulaţi jocurile acestea simultan, împreună cu shooterul NOVA 3, cu un titlu FIFA şi cu Asphalt 8. Exact asta se întâmplă în clipul de mai jos, demonstrând că ZenFone 2 e "regele multitaskingului".

Trecerea între jocuri se face fără pic de lag şi titlurile funcţionează fără cusur, deşi gamerul tocmai trecuse de la GTA la Real Racing 3 la un moment dat, ambele jocuri cu grafică solicitantă. De ce este important RAM-ul aici? Ei bine, acest tip de memorie încarca programele din memoria internă sau externă atunci când ele sunt utilizate.

Cu cât aveţi mai mult RAM, cu atât mai multă memorie la dispoziţie pentru aplicaţiile voastre şi cu atât mai rapid se încarcă ele. Evident, nu strică să avem şi un GPU bun pentru jocurile cu grafică high end... Contribuţia procesoarelor 64 bit e majoră aici, cele 32 bit suportând puţin sub 4 GB RAM pe terminalele mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×