Zombie Catchers Review (ASUS ZenFone Max): un platformer casual haios, în care prinzi zombii si ii transformi în suc (Video)

1.499 ori
<b>Zombie Catchers Review (ASUS ZenFone Max): un platformer casual haios, în care prinzi zombii si ii transformi în suc (Video)</b>Atunci când am testat telefonul ASUS ZenFone Max, am aruncat o privire şi asupra jocului Zombie Catchers, încercat pe acest device. Titlul este unul casual, care se joacă în sesiuni scurte, e gratuit in Play Store şi tare haios

Atunci când am testat telefonul ASUS ZenFone Max, am aruncat o privire şi asupra jocului Zombie Catchers, încercat pe acest device. Titlul este unul casual, care se joacă în sesiuni scurte, e gratuit in Play Store şi tare haios.

Controlăm un robot şi un alien care doresc să prindă zombii dintr-o mlaştină şi să îi transforme în suc, vândut pe marginea drumului. Titlul are dialoguri haioase şi toate personajele sunt amuzante, inclusiv zombii prinşi. Ei sunt momiţi cu creier, aruncat în faţa unei bălţi, în vreme ce alienul se ascunde după un deal.

Review Zombie Catchers, joc prezentat pe telefonul ASUS ZenFone Max

El va folosi un harpon, o plasă şi un jetpack pentru a captura mâncătorii de creier. Ei nu se dau prinşi uşor şi uneori aruncă cu beţe în noi, ne atacă sau trebuie loviţi de multe ori, dacă au armura. Putem actualiza armele folosite, dar unele au timere asociate cu utilizarea lor des (plasă). Vom avea şi nişte capsule speciale cu timere, unde amplasăm zombii şi îi punem la macerat.

Aşa obţinem banii, cu care actualizăm capsulele sau armele şi apoi continuăm să prindem nemorţii. Pe parcurs se deblochează noi tipuri de zombii, dar nu putem juca chiar la infinit titlul, pentru că mlaştinile nu includ mereu zombii şi trebuie să trimitem OZN-uri care să îi caute şi asta implică iar timere. Jocul e distractiv, destul de original, dar nu chiar nou, pentru că e lansat în 2014. Îi acordăm nota de 8.7 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Max îl puteți afla de aici.

Review Zombie Catchers, joc prezentat pe telefonul ASUS ZenFone Max

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×