Asus ZenFone 3 va sosi cu port USB Type-C la pachet; ar putea fi anunțat la CES 2016

1.152 ori
<b>Asus ZenFone 3 va sosi cu port USB Type-C la pachet; ar putea fi anunțat la CES 2016</b>Iată că &icirc;ncet-&icirc;ncet, standardul de conectivitate USB Type-C va ajunge &icirc;n main-stream, lucru ce se &icirc;nt&acirc;mplă &icirc;n special datorită marilor producători din lumea mobilă ce aleg introducerea sa pe device-urile proaspăt...

Iată că încet-încet, standardul de conectivitate USB Type-C va ajunge în main-stream, lucru ce se întâmplă în special datorită marilor producători din lumea mobilă ce aleg introducerea sa pe device-urile proaspăt lansate. Un astfel de producător ce urmează a face în curând trecerea la USB Type-C, este și Asus.

Informațiile cu privire la această decizie, sosesc chiar din partea lui Jonney Shih, CEO-ul companiei taiwaneze. Un prim smartphone din portofoliul celor de la Asus, va fi nimeni altul decât ZenFone 3, terminal care cel mai probabil va fi dezvăluit în cadrul show-ului CES 2016 ce are loc în ianuarie.

Ne-am putea aștepta la un procesor Intel de nouă generație pe acest device, dar și la un chip de 4 GB memorie RAM. De asemenea, o amplasare diferită a butonului power/unlock pe viitorul ZenFone ar fi mai mult decât bine-venită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×