Asus ZenFone 3 va sosi cu port USB Type-C la pachet; ar putea fi anunțat la CES 2016

1.135 ori
<b>Asus ZenFone 3 va sosi cu port USB Type-C la pachet; ar putea fi anunțat la CES 2016</b>Iată că &icirc;ncet-&icirc;ncet, standardul de conectivitate USB Type-C va ajunge &icirc;n main-stream, lucru ce se &icirc;nt&acirc;mplă &icirc;n special datorită marilor producători din lumea mobilă ce aleg introducerea sa pe device-urile proaspăt...

Iată că încet-încet, standardul de conectivitate USB Type-C va ajunge în main-stream, lucru ce se întâmplă în special datorită marilor producători din lumea mobilă ce aleg introducerea sa pe device-urile proaspăt lansate. Un astfel de producător ce urmează a face în curând trecerea la USB Type-C, este și Asus.

Informațiile cu privire la această decizie, sosesc chiar din partea lui Jonney Shih, CEO-ul companiei taiwaneze. Un prim smartphone din portofoliul celor de la Asus, va fi nimeni altul decât ZenFone 3, terminal care cel mai probabil va fi dezvăluit în cadrul show-ului CES 2016 ce are loc în ianuarie.

Ne-am putea aștepta la un procesor Intel de nouă generație pe acest device, dar și la un chip de 4 GB memorie RAM. De asemenea, o amplasare diferită a butonului power/unlock pe viitorul ZenFone ar fi mai mult decât bine-venită.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×