ASUS ZenFone Max Pro M1 se lansează pe plan european în august; Are baterie de 5000 mAh

1.477 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro M1 se lansează pe plan european în august; Are baterie de 5000 mAh</b>Ultima lună de vară ne va aduce și debutul smartphone-ului ASUS ZenFone Max Pro M1 pe plan european, un telefon care se prezintă bine la nivel de baterie. Vine echipat cu o unitate de 5000 mAh și nu stă rău nici la alte aspecte precum

La câteva luni de la debutul inițial din aprilie iată că smartphone-ul ASUS ZenFone Max Pro M1 se pregătește și de lansarea pe plan european, o primă listare la precomandă fiind descoperită în Spania. Nu este însă clar dacă în această regiune va fi vândut modelul inițial cu o cameră duală de 13 + 5 megapixeli, sau dacă este vorba despre varianta high-end cu senzori de 16 + 5 megapixeli în partea din spate.

Rămâne să ne convingem ulterior de acest detaliu, mai precis pe 13 august atunci când dispozitivul ar urma să ajungă la vânzare în magazinele online și offline. Restul dotărilor aduse de Max Pro M1 sunt reprezentate de către ecranul Full HD+ de 6 inch, de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 636 și de generoasa baterie de 5000 mAh care poate oferi o autonomie de până la 2-3 zile.

Telefonul are 3, 4 sau 6 GB RAM în funcție de varianta aleasă și se livrează cu 32 sau 64 GB spațiu de stocare flash. În partea din spate există un scanner de amprente și un detaliu interesant este acela că smartphone-ul rulează Android 8.1 Oreo într-un soi de versiune stock fără Zen UI aplicat peste. Prețul de pornire în Spania ar fi de 250 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×