Și Oppo R17 va sosi cu un mic decupaj frontal asociat camerei selfie; Iată fotografii

634 ori
<b>Și Oppo R17 va sosi cu un mic decupaj frontal asociat camerei selfie; Iată fotografii</b>După ce ieri descopeream cum se prezintă smartphone-urile Oppo F9 și F9 Pro la nivel de design prin intermediul unor materiale teaser, iată că astăzi aflăm că noua abordare de look va fi oferită și pe seria R17. Vedem fotografii care confirmă

Ieri seară descopeream prin intermediul unor materiale teaser faptul că cei de la Oppo vor adopta un design ceva mai diferit pentru noul duo de smartphone-uri F9 și F9 Pro, iar acum ni se dezvăluie că acest look va fi adoptat și de către seria R17. Vedem fotografii sosite din China în care putem zări acel mic decupaj frontal asociat camerei foto selfie - abordare pe care am întâlnit-o și pe Essential Phone, dar și pe unele modele Sharp.

Oppo R17

Acum vine și o fotografie reală ce confirmă acest detaliu și la prima vedere ideea nu este deloc rea atât timp cât decupajul este redus cât se poate de mult fără tehnologii costisitoare precum acel sistem de cameră slider văzut pe Find X. Despre R17 s-a mai speculat și posibilitatea de a fi primul telefon de pe piață cu 10 GB RAM, deși nu avem nimic concret în acest sens.

Un alt detaliu interesant ar putea fi reprezentat de un scanner de amprente integrat în ecran, asta pentru că în fotografiile dezvăluite de către TENAA anterior nu se remarcă un asemenea modul fizic și teoretic nu ar fi loc nici de un sistem Face ID în acel mic decupaj din zona superioară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×