Avalansa de zvonuri despre iPhone 3G: GPS, Jabber, feedback haptic, noi patente

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.953 ori
<b>Avalansa de zvonuri despre iPhone 3G: GPS, Jabber, feedback haptic, noi patente</b>In avalansa de zvonuri despre iPhone 3G, doar unul singur pare credibil: data anuntului sau oficial, 9 iunie in cadrul Apple WWDC. Lista de feature-uri a urmasului lui iPhone este extrem de fantezista, iar speculatiile continua pe masura ce ne apropiem de...

In avalansa de zvonuri despre iPhone 3G, doar unul singur pare credibil: data anuntului sau oficial, 9 iunie in cadrul Apple WWDC. Lista de feature-uri a urmasului lui iPhone este extrem de fantezista, iar speculatiile continua pe masura ce ne apropiem de data lansarii sale.

Pe aceasta lista a zvonurilor descoperim hardware GPS inclus in terminalul iPhone 3G, ceea ce va creste grosimea handsetului, dar si acuratetea softurilor navigationale. Apoi, aflam despre faptul ca Apple ar fi obtinut licenta pentru feedback haptic bazat pe touchscreen, apartinand celor de la Immersion. Oficialii celor 2 companii s-au intalnit saptamana trecuta, dar doar pentru a discuta includerea feedbackului prin vibratii pe terminalele Apple.

Integrarea feedbackului haptic ar aduce in sfarsit putina tactilitate display-ului multi-touch, criticat pentru aceasta lipsa pana acum. Speram doar ca tehnologia sa suporte feedback local, in functia de zona apasata si nu vibratia intregului telefon. Inapoi in lumea zvonurilor descoperim ca Apple vrea sa isi reinventeze interfata touchscreen. 3 noi patente obtinute de catre compania lui Steve Jobs includ noi metode de input pe iPhone. Patentele fac referire la modalitati de organizare a elementelor interfatei, inputul de text si miscari care permit selectarea si stergerea textului.

Si firmware-ul 2.0 anuntat pentru aceasta vara va aduce imbunatatiri, fie ca este vorba despre suportul pentru Jabber, o celebra aplicatie de instant messaging sau despre iControl. Acesta din urma permite terminalelor iPhone si iPod Touch sa suporte streaming si acces wireless la continuturile downloadate prin iTunes pe terminale desktop.

Ramaneti cu mobilissimo, pe masura ce numarul zvonurilor despre iPhone 3G creste, iar momentul lansarii (9 iunie) se apropie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×