2 noi telefoane Sidekick disponibile prin T-Mobile in aceasta vara

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 2.361 ori
<b>2 noi telefoane Sidekick disponibile prin T-Mobile in aceasta vara</b>Ne-am fi asteptat sa vedem un nou Sidekick pe piata, dar 2 reprezinta deja prea mult, intrand in domeniul zvonurilor. Cele 2 noi handseturi vor purta numele de Gekko, repsectiv Aspen si vor fi lansate de catre operatorul T-Mobile. Sidekick Gekko isi va...

Ne-am fi asteptat sa vedem un nou Sidekick pe piata, dar 2 reprezinta deja prea mult, intrand in domeniul zvonurilor. Cele 2 noi handseturi vor purta numele de Gekko, repsectiv Aspen si vor fi lansate de catre operatorul T-Mobile.

Sidekick Gekko isi va face aparitia in data de 27  iulie, conform celor de la TmoNews, in vreme ce Sidekick Aspen va fi lansat in data de 30 iulie. Cum ramane cu Sidekick Slide, terminalul de culoare rosie despre care ne informau cei de la intomobile? Vom afla mai multe informatii despre noile Sidekick-uri, odata ce ele vor trece de testele celor de la FCC. Va reamintim faptul ca primul handset Sidekick a fost de asemenea pus in vanzare de catre T-Mobile, fiind cunoscut si sub numele de Danger Hiptop.

Danger Inc. este compania (detinuta acum de Microsoft) care a creat softurile Hiptop pentru gama de terminale Sidekick. Si hardware-ul original a fost creat de catre cei de la Danger si produs de catre Flextronics. De mentionat este faptul ca modelele Sidekick 2, 3, iD si LX au fost produse de catre Sharp si create de catre Danger, terminalele fiind mereu in oferta celor de la T-Mobile, in premiera.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×