Bateria lui Ulefone Power este pusă la încercare; unitatea de 6050 mAh promite 10 ore de playback video HD

Autor:  | Publicat în:  Ulefone 993 ori
<b>Bateria lui Ulefone Power este pusă la încercare; unitatea de 6050 mAh promite 10 ore de playback video HD</b>Nu cu mult timp &icirc;n urmă, cei de la Ulefone dezvăluiau și smartphone-ul Power, terminal care după cum și denumirea sa lasă de &icirc;nțeles, ne oferă o baterie impresionată. Mai precis, la interiorul acestui device avem parte de o unitate de...

Nu cu mult timp în urmă, cei de la Ulefone dezvăluiau și smartphone-ul Power, terminal care după cum și denumirea sa lasă de înțeles, ne oferă o baterie impresionată. Mai precis, la interiorul acestui device avem parte de o unitate de 6.050 mAh ce ne promite chiar și 4 zile de autonomie într-un regim moderat de utilizare.

Totuși, există și utilizatori care apreciază sesiunile lungi de gaming, sau vizionarea de conținut video timp de ore bune. Tocmai de aceea, Ulefone a pus la cale un test prin care bateria este pusă la încercare (baterie încărcată complet). Aflăm că după 30 minute de playback video HD (1280 x 720 pixeli), bateria lui Ulefone Power a scăzut cu doar 5%.

Bateria lui Ulefone Power este pusă la încercare; unitatea de 6050 mAh promite 10 ore de playback video HD

Același lucru s-a întâmplat ulterior și după o sesiune de 30 minute de Asphalt 8, procentul bateriei scâzând cu alte 5 procente. Mai apoi, s-a atins 86% după alte 30 minute, timp în care display-ul a fost aprins alături de bliț-ul LED. Ulefone a testat de asemenea și un telefon cu bateria încărcată doar 30%, procentul pierdut după o sesiune de gaming, fiind tot de 5%.

Bateria lui Ulefone Power este pusă la încercare; unitatea de 6050 mAh promite 10 ore de playback video HD

Așadar, dacă sunteți mari consumatori de jocuri sau materiale video, Ulefone Power este telefonul potrivit pentru voi, unul a cărui baterie promite până la 10 ore de gameplay continuu, respectiv 10 ore de playback video. În plus, prețul nu reprezintă o piedică în achiziția acestui telefon, fiind unul foarte accesibil.

Ca urmare a unei campanii organizate de către Ulefone, modelul Power poate fi achiziționat în această perioadă pentru doar 179.99 dolari ~ 750 lei. Pentru această sumă vom primi un telefon cu display FHD de 5.5 inch, procesor octa-core, 3 GB memorie RAM și o cameră foto Sony IMX214 de 13 megapixeli.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×