Bill Gates se apuca de agricultura... in Romania?

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.213 ori
<b>Bill Gates se apuca de agricultura... in Romania?</b>Miliardarul Bill Gates a anuntat o noua directie a fondurilor sale, dedicand 306 milioane de dolari dezvoltarii fermelor din tarile sarace, deci am putea spune ca este posibil ca o parte din acesti bani sa fie utilizati si in Romania. Anuntul lui Gates a...

Miliardarul Bill Gates a anuntat o noua directie a fondurilor sale, dedicand 306 milioane de dolari dezvoltarii fermelor din tarile sarace, deci am putea spune ca este posibil ca o parte din acesti bani sa fie utilizati si in Romania.

Anuntul lui Gates a distras atentia de la problemele economice mondiale, discutate la Forumul Economic Mondial, care se desfasoara la Davos, in Elvetia. Gates a facut anuntul, insotit de solistul U2, Bono si de Michael Dell, de la Dell Computers. Fundatia Bill & Melinda Gates se va implica in agricultura, alungand imaginea congresului elvetian, de show al miliardarilor care nu rezolva nimic pentru omul de rand.

Gates si partenerii sai de scena au discutat de asemenea despre acte de caritate si despre numeroase alte proiecte economice. S-a pus problema crearii unui "capitalism creativ" si a stoparii foametei si saraciei din tarile subdezvoltate. Bono si seful ONU Ban Ki-moon au abordat teme ca eradicarea malariei, a saraciei si a schimbarilor climatice. Prim-ministrul Gordon Brown si-a facut si el aparitia la Davos, facand apel la Banca Mondiala pentru a participa la lupta impotriva schimbarilor violente de climat.

Toate aceste discutii au avut loc pe fondul unei posibile recesiuni, dar si pe fondul proaspat anuntatei fraude de la Societe Generale, dar ne surprinde ca Gates schimba procesorul pe sapa atat de repede dupa ce si-a anuntat retragerea de la Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×