BlackBerry-urile sosesc in Romania, Spania, Qatar si Suedia

1.556 ori

A venit momentul mini-retrospectivei activitatilor companiei Research in Motion (RIM), producatorul popularei serii BlackBerry. Se pare ca intre data de 1 ianuarie si ziua de azi, terminalele au devenit populare si au fost lansate in tari ca Ghana,...

A venit momentul mini-retrospectivei activitatilor companiei Research in Motion (RIM), producatorul popularei serii BlackBerry. Se pare ca intre data de 1 ianuarie si ziua de azi, terminalele au devenit populare si au fost lansate in tari ca Ghana, Bangladesh, Madagascar, Qatar, Spania, Romania si Suedia.

Seria BlackBerry lansata in Europa

Intai, cu ajutorul MTN, RIM a lansat solutia BlackBerry in Ghana, apoi cu o zi mai tarziu, acelasi produs a fost anuntat in Madagascar, cu o contributie a Telma si Alcatel-Lucent. Urmatoare oprire de pe lista a fost Qatar, unde RIM a initiat un parteneriat promitator cu Qtel. In cele din urma, in ultimele 3 zile, RIM si-a anuntat terminalele care se indreapta cu viteza maxima catre Europa.

Astfel, vom vedea modelul BlackBerry Pearl 8110 poposind in Spania, prin Vodafone, BlackBerry Curve 8320 fiind disponibil in Romania prin Orange (dupa cum va informam intr-un articol anterior) si BlackBerry 8708g fiind lansat in Suedia prin operatorul 3. Se va bucura celebrul brand de smartphone-uri de succesul sperat? Primele cifre de vanzari ale jumatatii acestui an ne vor da raspunsul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×