BlackBerry 9500 Thunder, rivalul touchscreen al lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.417 ori

Dupa ce RIM tocmai lansase mult-asteptatul BlackBerry 9000, aflam ca producatorul canadian pregateste un alt terminal de marca, de data asta unul care sa concureze direct cu iPhone, bazandu-se exclusiv pe input prin intermediul display-ului touchscreen....

Dupa ce RIM tocmai lansase mult-asteptatul BlackBerry 9000, aflam ca producatorul canadian pregateste un alt terminal de marca, de data asta unul care sa concureze direct cu iPhone, bazandu-se exclusiv pe input prin intermediul display-ului touchscreen. Este vorba despre modelul BlackBerry 9500 Thunder, deocamdata doar un zvon.

BlackBerry 9500 Thunder

Din cate stim, se pare ca handsetul va fi lansat in exclusivitate prin Verizon Wireless sau Vodafone, compensand lipsa lui iPhone din oferta primului operator. BlackBerry Thunder va suporta conectivitate EVDO Rev. C, dar si GSM/HSDPA, care vor opera in tandem, oferind viteze mari utilizatorilor. Este posibil chiar sa vedem noul BlackBerry sosind cu suport 4G, dar asta depinde de data lansarii sale. Zvonurile care anunta BlackBerry 9500 se potrivesc perfect cu asa-zisul proiect "AK" (Apple Killer) al celor de la RIM, care ar putea chiar sa stirbeasca din gloria lui BlackBerry 9000.

Ar fi cazul ca Research in Motion sa implementeze in sfarsit o interfata touchscreen performanta pe terminalele sale, aceasta debutand prin intermediul lui BlackBerry 9500 Thunder. Aceeasi sursa care a lansat zvonul afirma ca vom vedea handsetul pe piata in cel de-al treilea trimestru al anului si ca el va sosi cu doar 4 taste shortcut sub display, in vreme ce inputul va fi bazat pe tastatura virtuala. Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este varianta proprie a celor de la Boy Genius Report, care si-au imaginat cum va arata BlackBerry 9500 Thunder.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×