Philips lucreaza la telefonul cu display touchscreen de 3 inch - Xenium X-Connect

2.117 ori
<b>Philips lucreaza la telefonul cu display touchscreen de 3 inch - Xenium X-Connect</b>Inainte sa va entuziasmati in legatura cu terminalul din imaginea urmatoare trebuie sa aflati ca acesta este doar o poza prelucrata. Apoi, trebuie sa recunoastem ca acesta seamana enorm de mult cu modelul Xenium 800, "scapat" pe Internet de curand. O alta...

Inainte sa va entuziasmati in legatura cu terminalul din imaginea urmatoare trebuie sa aflati ca acesta este doar o poza prelucrata. Apoi, trebuie sa recunoastem ca acesta seamana enorm de mult cu modelul Xenium 800, "scapat" pe Internet de curand.

O alta veste proasta va va distruge total entuziasmul, cand veti afla ca telefoanele Philips Xenium se comercializeaza doar in zona Asia Pacific, astfel, o lansare europeana sau nord americana iese din discutie. Totusi, daca X-Connect este real, aflam ca vom rata un terminal ce ruleaza Windows Mobile 6 si suporta conectivitate 3G UMTS/HSDPA. De asemenea acest telefon Philips include un GPS, slot microSD si suport Bluetooth 2.0.

Sub carcasa acestui "monstru" tehnologic se afla un procesor Intel de 624 MHz, iar punctul forte al handsetului este display-ul touchscreen cu diagonala de 3 inch. Ar fi pacat ca restul globului sa nu beneficieze de un astfel de rival exceptional pentru iPhone, dar poate o vom considera o "razbunare" pentru faptul ca Asia n-a pus inca mana pe iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×