BlackBerry Classic disponibil la precomandă În U.S la un preț de 449$

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 742 ori
<b>BlackBerry Classic disponibil la precomandă În U.S la un preț de 449$</b>Imediat după lansarea comercială a modelului Passport, iată că începând de astăzi compania canadiană BlackBerry anunță faptul că un alt terminal cu tastatură qwerty, și anume BlackBerry Classic este disponibil la precomandă în U.S la un...

Imediat după lansarea comercială a modelului Passport, iată că începând de astăzi compania canadiană BlackBerry anunță faptul că un alt terminal cu tastatură qwerty, și anume BlackBerry Classic este disponibil la precomandă în U.S la un preț de 449$ prin intermediul site-ului oficial.

După cum și denumirea sa sugerează, avem de-a face cu un terminal clasic ce ne oferă o tastatură qwerty cu trackpad și butoane de navigare. De asemenea, telefoanul aduce un dispșlay de 3.5 inch cu rezoluție 720 x 720 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon S4 de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM și sistemul de operare BlackBerry 10.3 OS.

La pachet vom primi și o baterie de 2.515 mAh, o ramă din aluminium și o carcasă spate cu textură de cauciuc, material ce va oferi un grip mai bun pentru utilizator. Se așteaptă ca acest nou terminal să fie anunțat oficial pe data de 15 decembrie, zi în care vom afla lista completă de specificații.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×