Apple Înregistrează un nou record; valoarea companiei pe piață ajunge la suma de 663 miliarde de dolari

754 ori
<b>Apple Înregistrează un nou record; valoarea companiei pe piață ajunge la suma de 663 miliarde de dolari</b>După cum bine știm, în luna septembrie compania americană Apple lansa noua generație de terminale iPhone, produse ce iată contribuie acum la un nou record. Aflăm că în cursul zilei de ieri, Apple înregistra o valoare pe piață de 663 miliarde...

După cum bine știm, în luna septembrie compania americană Apple lansa noua generație de terminale iPhone, produse ce iată contribuie acum la un nou record. Aflăm că în cursul zilei de ieri, Apple înregistra o valoare pe piață de 663 miliarde de dolari, cifră cu 5 miliarde de dolari mai mare față de recordul anterior înregistrat în septembrie 2012 (658 miliarde $).

Astfel, cifrele înregistrate ieri sunt de aproximativ de 2 ori mai mari în comparație cu situația din iunie 2013, moment în care după trecerea în neființă a lui Steve Jobs, publicul credea că fără inspirația acestuia, compania avea să cunoască vremuri grele în perioada următoare, la acea dată valoarea pe piață a companiei fiind de 373 miliarde dolari.

Cu toate acestea, previziunile clienților nu s-au adeverit, la conducere sosind Tim Cook, CEO care a decis anul acesta că este momentul potrivit pentru lansarea unor terminale mobile de mari dimensiuni, tendință care din câte se pare a prins destul de mult la public. Aflăm că trimestrul trecut, veniturile din vânzarea terminalelor iPhone au atins 27 miliarde de dolari, cifră ce reprezintă o creștere cu 21% față de anul trecut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×