BlackBerry Classic e deja sold out la precomenzile din America de Nord

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 815 ori
<b>BlackBerry Classic e deja sold out la precomenzile din America de Nord</b>Deși a întârziat destul de mult, după anunțul oficial din iunie, iată că BlackBerry Classic a sosit în sfârșit, cel puțin sub formă de precomenzi. După ce modelul Passport a vândut sute de mii unități, se pare că și Classic e un hit,...

Deși a întârziat destul de mult, după anunțul oficial din iunie, iată că BlackBerry Classic a sosit în sfârșit, cel puțin sub formă de precomenzi. După ce modelul Passport a vândut sute de mii unități, se pare că și Classic e un hit, epuizând stocul deja în America de Nord.

Rețineți că e vorba despre stocul alocat precomenzilor, acestea fiind în număr destul de mare în SUA și Canada încât să termine toate unitățile oferite inițial de BB. Debutul în magazine al acestui model va avea loc în această lună, la prețul de 449 dolari. Un nou stoc va sosi luna viitoare, iar între timp produsul poate fi găsit în țări ca Marea Britanie, Franța și Germania.

BlackBerry Classic se remarcă printr-un design old school BlackBerry, ce implică și un trackpad și o tastatură QWERTY cu 4 rânduri, însoțite de un display de 3.46 inch, cu rezoluție 720 x 720. Acest model vine cu o cameră de 8 megapixeli, procesor Snapdragon dual core și o baterie de 2515 mAh. Platforma de la bord e aceeași ca pe BlackBerry Passport, BB OS 10.3. Se reconfirma și cu acest model revenirea BlackBerry sau credeți că e doar o strategie de marketing chestiunea cu "sold out"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×