HTC One (M8) și One (M7) vor primi actualizarea la Android 5.0 Începând din data de 3 ianuarie

2.025 ori
<b>HTC One (M8) și One (M7) vor primi actualizarea la Android 5.0 Începând din data de 3 ianuarie</b>După cum putem observa, în ultimele zile principalii producători de pe piață, cum este și cazul celor de la LG, respectiv Samsung, au început distribuirea update-ului la Android 5.0 Lollipop pentru flagship-urile din acest an. Astăzi, aflăm că...

După cum putem observa, în ultimele zile principalii producători de pe piață, cum este și cazul celor de la LG, respectiv Samsung, au început distribuirea update-ului la Android 5.0 Lollipop pentru flagship-urile din acest an. Astăzi, aflăm că nici utilizatorii de terminale HTC nu vor mai avea mult de așteptat.

în cadrul unui eveniment restrâns ce a avut loc în Londra, compania taiwaneză a confirmat faptul că pachetul software Android 5.0 Lollipop pentru HTC One (M8) și HTC One (M7) va fi distribuit începând din data de 3 ianuarie, mai precis peste aproximativ 3 săptămâni începând din acest moment.

Astfel, utilizatorii terminalelor mai sus menționate se vor putea bucura de iconițe în stil Material Design, un nou sistem de multitasking ce afișează aplicațiile sub forma unor carduri, cât și un nou sistem de notificări.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×