BlackBerry Priv este disponibil la precomandă prin intermediul QuickMobile; costă 3.499 lei

862 ori
<b>BlackBerry Priv este disponibil la precomandă prin intermediul QuickMobile; costă 3.499 lei</b>Știam deja faptul că prețul lui BlackBerry Priv nu va fi deloc unul mic, iar astăzi descoperim și suma la care urmează a se comercializa pe piața rom&acirc;nească. Ca de fiecare dată, QuickMobile.ro este primul retailer din Rom&acirc;nia ce...

Știam deja faptul că prețul lui BlackBerry Priv nu va fi deloc unul mic, iar astăzi descoperim și suma la care urmează a se comercializa pe piața românească. Ca de fiecare dată, QuickMobile.ro este primul retailer din România ce listează noul produs la precomandă, device ce costă 3.499 lei în varianta neagră.

Această sumă ne rezervă un terminal cu display AMOLED de 5.4 inch cu margini curbate în stil Galaxy S6 Edge, panou protejat de Corning Gorilla Glass 4 ce ne oferă o rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli (540 ppi).

BlackBerry Priv este disponibil la precomandă prin intermediul QuickMobile; costă 3.499 lei

Primim un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 de 1.8 GHz, un chip grafi Adreno 418 și 3 GB memorie RAM. Lista de specificații este completată de către camera foto principală de 18 megapixeli cu optică Schneider Kreuznach și OIS, de sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și de către cei 32 GB memorie internă + slot microSD de până la 200 GB.

Acest model vine cu suport 4G LTE, conectivitate Bluetooth 4.1 și cu o baterie de 3410 mAh la pachet, o unitate ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă ( de la 0 la 60% în doar 30 minute). La aceste specificații de mai sus se adaugă și tastatura full qwerty de tip slide ce poate fi utilizată și pe post de touchpad.

Dacă toate aceste dotări v-au convins, puteți plasa o precomandă pe site-ul QuickMobile.ro chiar de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×