Apple Watch Series 2 disponibil la precomandă prin intermediul QuickMobile cu prețuri ce încep de la 1.599 lei

1.307 ori
<b>Apple Watch Series 2 disponibil la precomandă prin intermediul QuickMobile cu prețuri ce încep de la 1.599 lei</b>Odată cu anunțul noilor modele iPhone, Apple a ținut să prezinte pe scenă și noua generație de smartwatch ce este numită Apple Watch Series 2. Avem în continuare variante Sport, modele standard, cât și versiuni exclusiviste denumite Apple Watch Edition

Evenimentul Apple de pe data de 7 septembrie a început cu un anunț interesant, și anume cel referitor la debutul noii generații de ceas inteligent care acum poartă numele Apple Watch Series 2. Aceste purtabile sunt acum disponibile și pe plan local în regim de precomandă și ca de fiecare dată avem o mulțime de modele din care putem alege strict pe baza preferințelor, sau mai degrabă în funcție de bugetul acordat achiziției.

Apple Watch Series 2

Pentru început va trebui să alegem între modelul de 38 mm sau cel de 42 mm, urmând ca mai apoi să decidem ce variantă ni se potrivește mai bine. Avem versiunea Sport ce vine cu carcasă din aluminiu și sticlă de protecție Ion-X pentru display, dar și modelul standard care aduce un corp din oțel inoxidabil și sticlă de safir aplicată peste display pentru protejarea acestuia de zgârieturile neprevăzute.

Apple Watch Series 2

Există și vârful de gamă dacă îl putem numi astfel, și anume Apple Watch Edition Series 2 - ceas care adoptă o carcasă din ceramică și protecție din sticlă de safir pentru ecran. Alături de ceasuri avem și curele din piele, silicon, nylon și oțel în funcție de varianta pentru care optăm. Acestea se pot achiziționa totuși și ulterior separat, urmând a se înlocui foarte simplu la nevoie. Cât despre upgrade-urile aduse de Apple Watch Series 2, avem în prim-plan certificarea 5 ATM pentru rezistența la apa de până la 50 metri.

Apple Watch Series 2

Design-ul rămâne neschimbat și primim la interior un nou procesor dual-core cu 50% mai rapid decât cel aflat pe varianta precedentă, un nou chip grafic care promite o dublare a performanței, și un display a cărui luminozitate poate atinge 1000 unități nits. Tot la capitolul noutăți avem și modulul GPS integrat și sistemul de operare watchOS 3.0. 

Prețurile încep de la 1.599 lei pentru varianta Watch Series 2 Sport de 38 mm și ajung chiar până la 7.999 lei în cazul modelului Apple Watch Series 2 Hermes. Pe site-ul QuickMobile.ro puteți găsi toate aceste versiuni mai sus menționate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×