Brandul polonez Krüger&Matz debutează pe piața din România În cadrul unui eveniment de presă

Autor:  | Publicat în:  Kruger Matz 1.279 ori
<b>Brandul polonez Krüger&Matz debutează pe piața din România În cadrul unui eveniment de presă</b>în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi pe 7 octombrie în București, brandul polonez IT&C Kr&uuml;ger&Matz și-a făcut debutul oficial pe piața din România, eveniment în cadrul căruia au fost anunțate două noi produse la nivel...

în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi pe 7 octombrie în București, brandul polonez IT&C Krüger&Matz și-a făcut debutul oficial pe piața din România, eveniment în cadrul căruia au fost anunțate două noi produse la nivel internațional, mai precis smartphone-ul Live 2 LTE, respectiv tableta EDGE 1081.

Aflăm că gama de produse Krüger&Matz este disponbilă atât online prin intermediul krugermatz.ro sau cel.ro, cât și în magazinele partenere Selgros și Cora. Potrivit lui Michael Leszek, director de marketing în cadrul companiei, se așteaptă ca până la sfârșitul acestui an să fie vândute lunar aproximativ 1000 de smartphone-uri, urmând ca în 2015 să fie atinsă cifra de 5000 unități vândute în fiecare lună.

Krüger&Matz Live 2 LTE

Noul smartphone introdus în portofoliu, și anume Live 2 LTE, este un device cu display HD de 5 inch care beneficiază de un procesor quad-core Qualcomm MSM8212 Cortex-A7 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB memorie internă, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 8 megapixeli.

Krüger&Matz Live 2 LTE

Alte dotări includ un senzor frontal de 2 megapixeli, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS/A-GPS și două sloturi SIM. Acest terminal integrează o baterie de 2.500 mAh și rulează sistemul de operare Android 4.3 JellyBean.

Krüger&Matz EDGE 1081

Trecând la tableta anunțată tot în cadrul acestui eveniment, mai precis modelul EDGE 1081, aflăm ca aceasta dispune de un display IPS Full HD de 10.1 inch, un procesor Intel Atom Z3735D de 1.33 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Această tabletă rulează Windows 8.1 și beneficiază totodată atât de un modul 3G integrat, cât și de o baterie de 7.900 mAh.

Krüger&Matz Drive 2

Printre celelalte device-uri aduse de către Krüger&Matz în România se mai numără și smartphone-ul de buget Drive 2 ce ne-a atras atenția prin faptul că pe lângă funcțiile mid-range oferite, aduce și un extra-capac cu baterie integrată de 2.000 mAh, capacitatea totală a acestuia ajungând la 6.000 mAh. Cum vi se par primele produse lansate de către brandul polonez în România?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×