ZTE anunță phabletul Grand XMax cu ecran de 6 inch și grosime scăzută

Autor:  | Publicat în:  ZTE 982 ori
<b>ZTE anunță phabletul Grand XMax cu ecran de 6 inch și grosime scăzută</b>ZTE a anunțat astăzi un nou phablet, modelul ZTE Grand XMax, care debutează prin operatorul american Cricket și care include un display de 6 inch. în ciuda diagonalei crescute, acest model măsoară doar 7.8 mm în grosime. &nbsp; Dotările sunt...

ZTE a anunțat astăzi un nou phablet, modelul ZTE Grand XMax, care debutează prin operatorul american Cricket și care include un display de 6 inch. în ciuda diagonalei crescute, acest model măsoară doar 7.8 mm în grosime.

Dotările sunt unele modeste totuși și includ un display cu rezoluție 720p, un procesor Qualcomm Snapdragon 200 quad core de 1.2 GHz și 1 GB RAM. Avem parte de Android 4.4 KitKat, o baterie de 3200 mAh și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura video 720p. Acest terminal cântărește 171 de grame, vine cu o cameră frontală de 1 MP, slot microSD, 8 GB memorie internă, WiFi și Bluetooth 4.0.

Bateria anterior menționată va asigura în jur de 860 de ore de funcționare în standby sau 6.5 ore de convorbiri 3G. Telefonul va sosi cu aplicații că Evernote, Amazon sau KingSoft Office preinstalate și va fi disponibil de pe 10 octombrie, începând cu prețul de 199.99 dolari,  sper eu fără abonament la Cricket, altfel prețul ar fi puțin cam mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×