Cameraphone-ul Kodak Ektra este acum disponibil la vânzare pe plan european; costă 500 euro!

1.899 ori
<b>Cameraphone-ul Kodak Ektra este acum disponibil la vânzare pe plan european; costă 500 euro!</b>Kodak Ektra este numele unui nou smartphone cu pretenții de camerphone, model care adoptă un design tipic camerelor foto compacte de tip retro. Descoperim că terminalul de față este de acum disponibil pe plan european la un preț de 500 euro, dar și

Compania americană Kodak anunța în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, lansarea smartphone-ului Ektra - un device cu pretenții de cameraphone care cel puțin la capitolul design arată cu adevărat interesant. El adoptă o carcasă ce ne amintește de aparatele foto de tip retro, capacul din spate având o textură ce imită pielea și în partea de jos fiind întâlnită și o zonă specială ce are rol de grip foto.

Aflăm astăzi faptul că handset-ul este disponibil la vânzare pe plan european la un preț de 500 euro, preț afișat de către Amazon Germania. Kodak Ektra sosește cu o cameră foto principală de 21 megapixeli și ne oferă sistem de stabilizare optică, deschidere f/2.0 și sistem de focalizare PDAF.

Pentru selfie-uri avem un senzor de 13 megapixeli, iar lista de dotări hardware a telefonului mai include următoarele: display Full HD de 5 inch, procesor deca-core MediaTek Helio X20, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și o baterie generoasă de 3000 mAh. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×