Xiaomi ar urma să lanseze un vehicul electric pe data de 12 decembrie

1.009 ori
<b>Xiaomi ar urma să lanseze un vehicul electric pe data de 12 decembrie</b>Pe lângă numeroasele smartphone-uri pe care le aduce pe piață, Xiaomi mai dezvoltă și alte produse precum purificatoare de aer, brățări fitness, camere video de acțiune și mai nou vehicule electrice. MIJIA, una dintre filialele companiei are pregătit un

După cum bine știți, chinezii de la Xiaomi au în portofoliu numeroase produse, de la nelipsitele smartphone-uri și până la purificatoare de aer, aparate de gătit orez și mai nou vehicule electrice. Aflăm astăzi faptul că MIJIA, una dintre filialele companiei are programat un eveniment de presă pentru data de 12 decembrie, o zi în care va prezenta oficial un vehicul electric.

Xiaomi

Cu toate că nu avem mai multe indicii despre ce fel de vehicul este vorba în cazul de față, ne putem aștepta ca Xiaomi să prezinte un scooter electric, sau poate chiar o bicicletă ce va adopta un asemenea sistem de propulsie verde. Din imaginea teaser pe care o puteți vedea și voi mai sus, se remarcă faptul că acest nou vehicul va oferi tehnologia E-ABS.

Rămâne să aflăm mai multe detalii chiar la începutul săptămânii viitoare, moment în care vom afla și prețul de comercializare al acestui produs cel puțin misterios la prima vedere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×