Caravana Samsung Mobile, intre 22 si 24 septembrie, poposeste in Bucuresti!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 7.640 ori
<b>Caravana Samsung Mobile, intre 22 si 24 septembrie, poposeste in Bucuresti!</b>Idee geniala de promovare a celor de la Samsung, Caravana Samsung Mobile, popseste in Bucuresti in data de 22 septembrie pana in 24 si prezinta curiosilor, cele mai noi si tehnologii din domeniul telefoanelor mobile, prin varfurile de lance ale brandului:...

Idee geniala de promovare a celor de la Samsung, Caravana Samsung Mobile, popseste in Bucuresti in data de 22 (pana in 24) si prezinta curiosilor cele mai noi tehnologii din domeniul telefoanelor mobile, prin varfurile de lance ale brandului: I7500 Galaxy, i8910 Omnia HD, I8000 Omnia II, M7600 Beat DJ si nu in ultimul rand Samsung S8000 Jet, terminal ce se regaseste si pe paint-ul de pe autocar!

Autocarul Samsung - Caravana Samsung Mobile

Cum se vede si in imaginea de mai sus, Caravana Samsung Mobile e defapt un autocar ultra modern, care reprezinta la randu-i intocmai ceea ce se ascunde in interiorul vehiculului! Un DJ face deliciul asistentei, iar concursurile organizate de Samsung, aduc diverse premii, deci e posibil ca dupa ce vizitati Caravana, sa nu plecati cu mainile goale :)

DJ Samsung

Asistenta

Trebe sa precizez din capul locului, ca imaginile prezentate in articol, au fost realizate personal la Timisoara, pe data de 14, loc in care Caravana va fi prezenta pana azi 16 septembrie. Mai trebuie sa stiti ca Oradea si Cluj Napoca au fost primele orase vizitate de caravana si ca dupa Brasov 18 - 20 septembrie, caravana va sosi in Bucuresti, pe data de 22, pana in 24!

Dar hai sa vedem cateva imagini surpinse la fata locului (parcarea Iulius Mall Timisoara) si cateva terminale expuse:

Caravana Samsung Mobile - parcarea Iulius Mall Timisoara

Samsung i8910 Omnia HD:

i8910 Omnia HD

Samsung I7500 Galaxy:

Samsung I7500 Galaxy

Samsung I8000 Omnia II:

Samsung I8000 Omnia II

Samsung S8000 Jet:

Samsung S8000 Jet

Samsung M7600 Beat DJ:

M7600 Beat DJ

Sunt surprins de faptul ca a trebuit sa aflu despre eveniment de pe Twitter si nu de la Samsung, totodata n-am gasit nicio alta informatie pe internet despre aceasta actiune de promovare a terminalelor brandului korean, fapt ce pune la indoiala profesionalismul departamentului de PR din Romania! Una peste alta, felicitari pentru Samsung pentru aceasta actiune, care sper sa fie urmata si de alte branduri din domeniu!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×