Opera Mini 5 beta acum disponibil, prezentat in actiune (Video)

1.393 ori
<b>Opera Mini 5 beta acum disponibil, prezentat in actiune (Video)</b>In cazul in care Fennec si Skyfire nu v-au cucerit deja, exista inca o optiune pe piata browserelor mobile, sub numele de Opera Mini 5, disponibil de azi in faza beta. Browserul tocmai a fost lansat in varianta pentru telefoane cu suport Java, iar aceasta...

In cazul in care Fennec si Skyfire nu v-au cucerit deja, exista inca o optiune pe piata browserelor mobile, sub numele de Opera Mini 5, disponibil de azi in faza beta.

Browserul tocmai a fost lansat in varianta pentru telefoane cu suport Java, iar aceasta versiune este mai rapida, mai atractiva si vine cu cateva functii caracteristice versiunii desktop a lui Opera. Browsingul cu ajutorul taburilor este si el prezent printre dotari, iar Opera Mini 5 vine cu un manager de parole si functia Speed Dial, o grila de 9 imagini thumbnail care duc catre cele 9 pagini preferate ale utilizatorului.

Interfata noului browser este optimizata pentru numeroase tipuri de display-uri, atat touchscreen cat si cele ale telefoanelor care se bazeaza strict pe tastaturi fizice. Opera Mini 5 ii permite utilizatorului sa scrie direct in campul text, dar din pacate campul URL si barele de cautare nu au fuzionat inca, dupa modelul altor browsere.

Sunt pastrate si elemente din versiunile precedente ale browserelor Opera, cum ar vizualizarea paginilor in mod desktop sau mobil, taste shortcut, vizualizarea in mod landscape, optiuni de a selecta si copia text si multe altele. Iata si o scurta recenzie a lui Opera Mini 5 in clipul video de mai sus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×