Cel mai inutil obiect fabricat vreodată de cei de la HTC, pe cale de a fi lansat astăzi!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.400 ori
<b>Cel mai inutil obiect fabricat vreodată de cei de la HTC, pe cale de a fi lansat astăzi!</b>Colegul meu Radu a scris azi despre selfie-uri în general, eu mă voi axa în a critica &rdquo;vizionarii&rdquo; de la HTC, care sunt pe cale să anunțe cel mai inutil gadget lansat vreodată de acesta companie.&nbsp; &nbsp; &nbsp; Am avut teasere și...

Colegul meu Radu a scris azi despre selfie-uri în general, eu mă voi axa în a critica ”vizionarii” de la HTC, care sunt pe cale să anunțe cel mai inutil gadget lansat vreodată de această companie. 

Am avut teasere și în prealabil legat de ”action camera”-ul taiwanezilor și deși se vedea doar parțial, am considerat și la prima vedere că e vorba de ceva ce nu trebuie să vadă lumina zilei!

Iată că urmare a unor scăpări, această cameră ajunge pe web mai devreme decât era programat și ni se prezintă în măreața sa hidoșenie. Chiar nu îmi închipui vreun om întreg la minte, care să umble cu astfel de obiecte în buzunar, sau chiar și poșetă (poate doar un instalator).

Mai rău! închipuiti-vă o persoană care stă cu un periscop în față și își face selfie-uri... Cu astfel de țevi de canalizare nu se face primăvara în ograda celor de la HTC!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×