Un teaser Allview ce mă pune pe gânduri!

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.893 ori
<b>Un teaser Allview ce mă pune pe gânduri!</b>Practic ceea ce vedem în imagine este un material transparent, probabil sticlă, care este și foarte subțire. Imaginea mai conține de asemenea și indicii legate de modelul telefonului, care în opinia mea se va numi în final Allview X2 Soul Mini....

Practic ceea ce vedem în imagine este un material transparent, probabil sticlă, care este și foarte subțire. Imaginea mai conține de asemenea și indicii legate de modelul telefonului, care în opinia mea se va numi în final Allview X2 Soul Mini.

Practic avem trei telefoane Allview ce vor fi lansate în perioada următoare, dacă punem la socoteală cele două terminale Xtreme pe care vi le-am prezentat ieri într-un articol dedicat! Ele sunt: Allview X2 Xtreme, Xtreme X2/X1 Mini Soul și cel de azi X2 Soul Mini.

Revenind la indiciile din teaser, putem conta pe un telefon ce probabil va fi acoperit de sticlă pe ambele părți - sau de ce nu chiar safir - de vreme ce culoarea acesteia ar putea indica acest lucru. Mai departe, faptul că e subțire, mă duce cu gândul și la Elife S5.1, care măsoară doar 5,15 mm în grosime. în cazul acesta specificțiile ar fi: display de 4,8 inch cu rezoluție HD, procesor Snapdragon 400 și GPU Adreno 305. Camera va fi una de 8 megapixeli, iar bateria de 2.100 mAh.

Un lucru e sigur! Perioada de înainte de sărbătorile de iarnă va fi una aprigă pentru competitorii de pe piața mobilelor, mai ales că unele din companiile din România, printre care și Allview, reușesc să facă concurență chiar și producătorilor consacrați global! Ție ce îți sugerează imaginea de mai sus?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×